Geboorte

In verwachting en op zoek naar iemand die het hele doopsuikerconcept uitwerkt van A tot Z? Dan ben je aan het juiste adres! Wij luisteren graag naar jullie wensen en werken zo iets uit binnen jullie budget. Dit is dus al een pak minder zorgen voor jullie tijdens de zwangerschap.

Heb je al een doopsuikerconcept uitgewerk, maar mist er nog een item? Dan ben je bij ons ook meer dan welkom! Zie hieronder al enkele voorbeeldjes.

Wens je meer info of had je toch iets anders in gedachten? Neem dan zeker contact met ons op via onderstaand formulier of mail naar info@lou4you.be .

Mini bubble kaarsjes

Deze biologische mini bubble kaarsen zijn een echte trend voor doopsuikers of trouwbedankingen. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar (wit, blauw, roze, bruin, taupe, ...).

Ze meten 4 x 4 cm en branden 2 uur.

Deze kaarsen kunnen ook ingepakt worden in bedrukte mini luxe-doosjes of van naam voorzien worden op een kaartje rond de lont van de kaars.

Geboortebeertjes

Deze biologische mini beertjes kaarsen zijn een echte trend voor doopsuikers. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar (wit, blauw, roze, bruin, taupe, ...).

Ze meten 5 x 2 cm en branden ongeveer 2 uur.

Deze kaarsen kunnen ook ingepakt worden in mini luxe-doosjes of van naam voorzien worden op een kaartje rond de lont van de kaars.

Wolkjes

Deze biologische wolkjes zijn verkrijgbaar is 3 verschillende formaten.

  • Smal: 4.5 x 3cm
  • Medium: 6 x 4.5cm
  • Large: 8 x 6cm

Ze kunnen samen aangekocht worden of een formaat naar keuze. Ze zijn beschikbaar in het wit, blauw, roze, bruin, taupe,...

Deze kaarsen kunnen ook voorzien worden van een extra lang lontje zodat er een naamkaartje aan bevestigd kan worden.

Zeepjes

Met deze zeepblokken zorg je ervoor dat jullie vrienden en familie nog vele uren onder de douche of aan de wastafel terugdenken aan het eerste bezichtigingsmoment van jullie kleine kapoen.

Het houten hartje kan gegraveerd worden met naam en datum. Er kan ook een ander label voorzien worden of geen label.

Biologische (geur)kaars

Deze handgemaakte biologische kaarsen zorgen ervoor dat jullie vrienden en familie nog uren kunnen nagenieten van het eerste bezichtigingsmoment van jullie kleine kapoen..

Je kan ze personaliseren met de naam en datum.

Ze zijn beschikbaar in 3kleuren en verkrijgbaar zonder & met geur. Voor een geur kan je kiezen uit: flower, ochtendgloren, fiorista, forest, wood en citronella. Voor de kleuren kan je kiezen uit wit, roze en groen.

Proost op de geboorte

Met deze houten flessenopeners zorg je ervoor dat jullie kleine kapoen nooit ver weg zal zijn.

Deze flessenopeners zijn verkrijgbaar in 2 verschillende vormen en kunnen gegraveerd worden met de naam en datum

  • Ronde vorm: is voorzien van een magneet en kan aan de frigo bevestigd worden.
  • Lange vorm: kan voorzien worden met of zonder gaatje.

Ik wens graag meer informatie