Gepersonaliseerde items

Gepersonaliseerde items voor elk feestje of gelegenheid.

Neem zeker contact met me op via onderstaand formulier indien u vragen heeft, meer informatie wenst of als u iets anders in gedachten had dan onderstaande voorbeeldjes.

Mini bubble kaarsjes

Deze biologische mini bubble kaarsen zijn een echte trend voor doopsuikers of trouwbedankingen. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar (wit, blauw, roze, bruin, taupe, ...).

Ze meten 4 x 4 cm en branden 2 uur.

Deze kaarsen kunnen ook ingepakt worden in bedrukte mini luxe-doosjes of van naam voorzien worden op een kaartje rond de lont van de kaars.

Mini beertjes kaarsen

Deze biologische mini beertjes kaarsen zijn een echte trend voor doopsuikers. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar (wit, blauw, roze, bruin, taupe, ...).

Ze meten 5 x 2 cm en branden ongeveer 2 uur.

Deze kaarsen kunnen ook ingepakt worden in mini luxe-doosjes of van naam voorzien worden op een kaartje rond de lont van de kaars.

Theelicht hartjes

Deze theelichthouders in hartvorm zijn echte trend voor trouwbedankingen. Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar (wit, grijs, marmer (beige/wit)) of kunnen gespoten worden in een kleur naar wens.

Ze zijn ongeveer 8cm groot.

Deze houders worden verkocht met een theelichtje en een houten hartje die bedrukt kan worden met de naam, initialen, logo, datum, ...

Kaars in blik

Zoek je nog een origineel cadeau? Dan zijn deze biologische kaarsen zeker een optie.

Je kan ze personaliseren met een tekst naar wens. Wil je een grappige quote erop? Of een persoonlijke boodschap? Alles kan!

Ze meten 8 x 6 cm en branden maar liefst 35 uur.

Ze zijn beschikbaar zonder & met geur. Voor een geur kan je kiezen uit: flower, fire, forest, wood en citronella.

Deze kaarsen kunnen ook ingepakt worden in een luxe-verpakking. Dit is al een zorg minder voor u!

Naamkaartjes

Deze naamkaartjes zijn ideaal voor elk feestje.

Ze zijn beschikbaar in hartjesvorm, houten boomschijfjes, ...

Ik wens graag meer informatie